HomeShop my closetPressContact meCopyright
14.8.14

OUTFIT: The arrival of the pink skirt
Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe liefde? Sinds een paar weken ben ik eigenaresse van deze lange knalroze kokerrok and I can't stop thinking about it ever since. Het leukste gedeelte is misschien nog wel dat ik de enige ben met dit exemplaar. Dit schatje is namelijk zelf gemaakt door een leuke hippie oma en stamt uit de jaren 60..


Pretty amazing, hmm? Ik vond 'm op de IJhallen, waar een oma al haar oude kleding stond te verkopen. Dat ik exact dezelfde maat als haar had rond d'r twintigste, vond ik natuurlijk een goed excuus om even flink in te slaan. Drie rokken en een blousje. Allemaal voor maar €15,- natuurlijk.
What was I wearing?

Crop top - Ebay
(New!) Pink skirt - Vintage (bought at IJhallen)
Allstars - Converse
Backpack - Waterlooplein Amsterdam


7 opmerkingen:

 1. Wat staat dat korte koppie je toch goed! Verliefd op je rok!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw!! Echt super tof! Staat je goed! Ik wil ook echt een keer naar de IJhallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh myy gooood, wat een geweldige rok! En zooo leuk dat ze ze zelf maakte! Ik ga volgend weekend naar de IJ hallen en ik hoop zo dat ze er weer staat, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Judith,mooie outfit!! Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!