HomeShop my closetPressContact meCopyright
18.8.14

RIA'S OUTFITS: Festival fever
Meet my friend Rianne. Eerder zag je haar kamer al op mijn blog verschijnen en vanaf nu kun je ook Rianne's outfits eens in de zoveel tijd tegenkomen! En dat is leuk. Want net zoals de outfits van mijn zus Birgit, zijn die van Rianne net even wat anders dan de mijne. Tijd om deze leukerd eens voor te stellen..

Hi, hallo, aangenaam. Mijn naam is Rianne, maar jullie mogen mij Ria noemen. Of tante Ria, of iets anders (on)origineels. Ik ben 19 jaar en probeer al zo’n 5 jaar hiervan een blog te beginnen. Tevergeefs.
Gelukkig was daar ineens een meisje genaamd Judith. Door dit meisje mag ik nu ineens jullie mijn outfits showen. Dat was nou niet per se mijn eerste gedachte bij een blog, maar hé, leuk is het wel.
Ik zal jullie niet typische blogoutfits laten zien, want die heb ik niet. Sorry alvast. Ook kan ik niet poseren en heb ik niet van die dunne benen als Judith.

Oke, ik zou zeggen, bekijk, analyseer, observeer, adoreer en verafschuw mijn outfits. O, en doe dat terwijl je hiernaar luistert:

What was Rianne wearing?

Top - ZARA (Borrowed from Judith) now on sale!
Pants - Vintage
Shoes - Allstars
Bag - Vintage


14 opmerkingen:

  1. Omg je haaaar, mag ik het? toffe broek ook, staat je goed! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie combi en die top is ook erg mooi met die achterkant!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!