HomeShop my closetPressContact meCopyright
29.9.14

FOTOGRAFIE: De portretten die ik van Hilde maakte


Ik hou van fotografie. Van analoge foto's, rare apps, maar ook van lenzen en filters. Always have, always will. Toch heb ik al lang niet meer de moeite genomen om écht te fotograferen. Vroeger was ik veel mee bezig met fotografie, maar tegenwoordig vind ik het steeds moeilijker om er tijd voor vrij te maken. De komende tijd zal daar verandering in worden gebracht. Via mijn studie volg ik namelijk een vak waarbij ik veel mag fotograferen. Op pad gaan, verhalen vertellen. Met beeld vind ik dat misschien nog wel het allerleukste.

Één van de eerste opdracht die we kregen, bestond uit het portretteren van een persoon. Ik koos ervoor om Hilde, mijn oud huisgenoot, te fotograferen. Op de sofa in haar kamer creëerde we een donkere setting.

De foto's zijn technisch niet helemaal perfect, maar de sfeer die ik voor ogen had, is gelukkig wel goed gelukt. What do you think? Ik ben erg benieuwd naar jullie mening:-)
4 opmerkingen:

Thank you!