HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.9.14

INTERIEUR: Een nieuwe poster en wandkleed

Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe trots? Sinds deze oldschool poster aan m'n muur hangt, kan ik eindelijk zeggen dat m'n kamer af begint te raken. Ik zag 'm liggen in een antiek zaakje in Utrecht en was eigenlijk op slag verliefd. Verliefd op de kameel, maffe illustraties, maar vooral op de oude uitstraling.


Ik heb 'm aan de muur tegenover mijn bed hangen, dus iedere keer dat ik wakker word, is de kameel het eerste wat ik zie haha. Hij kostte me 15 euro!

Dit kleed scoorde ik een tijdje geleden op de IJhallen voor iets minder dan een tientje. Ik was al langer op zoek naar een geprint kleed om over m'n bed te gooien. Dit schijnt overigens een wandkleed te zijn, zo eentje die rijkerds met een herenhuis gebruiken om hun stulpie op te leuken. Volgens de verzamelaar op de IJhallen kwam 'ie dan ook uit het Oosten, waar dit soort kleden helemaal met de hand gemaakt worden

Sooooo: welcome to my crib, little baby's!


7 opmerkingen:

  1. Wauw dat kleed is prachtig! En de poster is ook echt awesome :3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een prachtige kleed zeg! :) xo keysofanouk.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede aanwinsten, ik vind je poster geweldig <3

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!