HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.9.14

LET'S TALK ABOUT: Beauty


Thought it was about time to do the beauty talk. Een kleine uitdaging voor mij, want over mode mag ik dan wel uren kunnen lullen, cosmetica/verzorging is net even een ander verhaal. Om eerlijk te zijn ben ik eigenlijk nooit echt enthousiast geweest over make-up. Dat heeft een paar redenen.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik jaren geleden tutorials probeerde na te maken op YouTube. Die meisjes met hun magische kwasten, dat waren kunstenaressen. En ik? Een beetje een wannabe die niet veel leerde behalve de betekenis van termen zoals 'blenden', 'crease' en vele, vele anderen.

Tegenwoordig heb ik het opgegeven. Niet alleen ben ik slecht in make-uppen, ik vind het ook gewoon vermoeiend. Dood vermoeiend. Wat mij gered heeft, in 'de ondergang' (haha) is mijn eigen verandering van stijl. Op een logische, maar toch boeiende manier, past de natural look daar namelijk bijzonder goed bij. Natuurlijk gebruik ik ook wel eens wat make-up, maar mij zal je niet zo gauw betrappen met een uitgedoste look. Ik vind mezelf dan ook zonder (veel) poespas mooier.

Ik zou mijn beauty routine in drie looks kunnen onderverdelen. Nummer 1 is volledig zonder make-up. De tweede met alleen lippenstift en look nummero 3 met een likje eye-liner. Dat zijn mijn favorieten, en daar wijk ik eigenlijk ook niet meer vanaf.

Ik denk dat experimenteren met verschillende looks de sleutel is tot het zien van je eigen schoonheid. Zodra je iets hebt gevonden dat bij je past, straal je dat ook uit. En of dat nou veel of weinig make-up is, het is iets om bij stil te staan. Want wat wil jij uitstralen?


Let me know, ik ben heel benieuwd!


6 opmerkingen:

Thank you!