HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.9.14

SHOPPING: Een tweedehandse schoudertas


Ik heb behoorlijk veel tassen. Zonder reden eigenlijk, want het overgrote deel draag ik niet eens. Toch heb ik het voor elkaar gekregen om in de loop der tijd zes clutches, vier rugzakken en ontelbaar veel canvastassen te verzamelen. Mijn rugzakken zijn zéér geliefd, maar ik wilde ook wel eens wat nieuws.

Ik ging zoeken en vond een hele toffe schoudertas op www.bagtothefuture.com. Deze (net gelanceerde) online webshop biedt een kleine collectie tweedehands tassen aan. Extra uniek natuurlijk, omdat er van alles maar één is. Het fijne aan deze tas is dat 'ie precies de juiste afmetingen heeft. Vaak vind ik schoudertassen onhandig omdat ze niet zo goed blijven 'zitten', maar bij deze was dat helemaal niet het geval. Enne, mijn tablet past er zelfs in! Heel ideaal.


Ook een soortgelijke tas tweedehandse tas scoren? Houdt mijn blog in de gaten, want binnenkort komt er een leuke give away aan met Bag to the future! :-)


11 opmerkingen:

Thank you!