HomeShop my closetPressContact meCopyright
1.9.14

OUTFIT: Een beetje hippie is oké
Ik ben dol op vintage. Dat moge duidelijk zijn. Toch had ik nooit verwacht dat mijn liefde voor tweedehandse 'meuk' zo uit de hand zou lopen. Want eh, het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat ik gewoon een gehele outfit draag bestaande uit vintage items. Iets wat voor mij een jaar geleden haast ondenkbaar zou zijn geweest

Waar die plotselinge verandering uit voort gekomen is? Nou, dat heeft meerdere redenen. Nummer 1, en die is misschien niet direct voor de handliggend, zijn m'n uitgaven. In de tijd dat ik ben gaan studeren is er namelijk heel wat veranderd op het gebied van m'n financiën. Reden 2 is dat m'n stijl in de loop der tijd behoorlijk is veranderd. Ik geef tegenwoordig eerder de voorkeur aan 'comfortabel' in plaats van een zekere 'chique' of 'vrouwelijk'. Die stijl verandering is trouwens ook weer beter voor m'n portemonnee, want voor de laatste twee stijlvormen ben ik eerder geneigd om meer voor uit te geven. (Lees: ZARA. Alleen maar ZARA)

Dus: de outfit. Ik draag hier een nieuw jasje en een heerlijke pantalon van de Episode. Call it retro, vintage or second hand: het maakt me allemaal niet zoveel uit, ik ben dol op deze winkel. De schoenen zijn van Rianne, die zo aardig was om ze ''voor onbepaalde tijd'' aan me uit te lenen. Het haarbandje is een eigenlijk een beetje een reactie op het feit dat ik geen staart meer kan dragen. Tegenwoordig draag ik vaak dit soort accessoires puur uit ellende, haha. Deze maakte ik van een panty. Goede tip voor de short coupes onder ons!What was I wearing?

(New!) Kimono - Vero moda (old collection)
T-shirt - ZARA (old collection)
Shorts - Vintage Levi's
Shoes - Fred de la Bretonière
Backpack - Waterlooplein (market in Amsterdam)
Necklace - Vintage 


5 opmerkingen:

 1. Ik vind het eigenlijk wel leuk, beetje hippie! Je broek is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Gelukkig, ik vind het zelf ook een hele leuke stijl ;-)

   Verwijderen
 2. Oh wauw! Wat een super leuke outfit! Die broek is echt heel erg tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!