HomeShop my closetPressContact meCopyright
23.9.14

RIA'S OUTFITS: Op Texel

Eens in de zoveel tijd kunnen jullie hier de outfits van vriendinnetje Rianne bewonderen. Een paar weken geleden stond Rianne voor de eerste keer op mijn blog in d'r festival kloffie. Dit keer vertonen we iets anders. Iets anders op Texel. Want niet alleen ik ben gek op dit eiland, ook Rianne is fan.
RIA: Allereerst wil ik jullie danken voor de lieve reacties op mijn vorige outfit. Voel me vaak gevoelloos, dus was fijn om te merken dat ik toch enigszins een gevoel heb.

Goed, genoeg over gevoelens. Kleding, daar gaan we het weer over hebben. Ik was op Texel om daar van de natuur te genieten en alles te doen wat je op Texel moet doen (paardrijden, spelen met honden en geiten en fietsen over het hele eiland). Toen ik één van deze activiteiten aan het uitvoeren was nam ik mijn camera mee om foto’s te maken van het vriendinnetje waar ik mee was. Uiteraard moest er natuurlijk weer worden gewisseld van fotograaf (waar ik over het algemeen niet heel gelukkig van word) en daar zijn deze foto’s uitgekomen. Een heerlijke outfit voor op zomerse avonden op Texel. Of in Gemert, of Assen, of Haarlem. Het maakt ook eigenlijk niet zo veel uit.

Well, veel plezier (of niet) met het kijken naar mijn kleding en hond genaamd ‘Roet’.

Hier weer fijne deuntjes voor op de achtergrond:
(luister overigens het hele album als je daar zin/tijd voor hebt, ze zijn geweldig)


7 opmerkingen:

Thank you!