HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.10.14

CITY HOTSPOTS x FASHIABLE - Utrecht: Oog in Al


Hotspot alert! De komende tijd ga ik in samenwerking met Nanne op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We maken een reisje naar onze favoriete steden en zullen in iedere stad twee hotspots fotograferen. Één daarvan zal te zien zijn op fashiable.nl, de andere op mijn blog. Deze week zijn we in mijn hometown Utrecht en gaan we langs één van de chilste spots uit de stad.


Wie? Strand Oog in Al
Waar? Kanaalweg 199, Utrecht
Wat? Drankjes drinken op een zonnige dag met je voetjes in het zand
Wanneer? Donderdag t/m vrijdag van 16:00 tot 24:00 en zaterdag t/m zondag van 12:00 tot 24:00


Als je in de stad woont, is het nodig om af en toe te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Hotspots buiten het centrum vind ik dan ook erg fijn. Even ademhalen, ontspannen. Een break nemen, zoals ze dat noemen. Strand Oog in Al is precies zo'n plek waarbij dat kan. Alle ingrediënten voor een relaxte middag zijn aanwezig in het restaurant, maar ook op de strandzijde. De hotspot is namelijk gelegen aan het water, wat de plek extra speciaal maakt.

In de zomer wordt het strandje volop benut. Voor muziekevenementen bijvoorbeeld, of speciale work-out sessies aan de waterzijde. Maar dat was toen, dit is nu. Want je kunt nog steeds terecht voor die fijne avonden. Om te dineren, lunchen, drankjes doen met vrienden. Wat jij fijn vindt. Een ding is zeker: tot rust kom je toch wel, op die fijne plek in Oog en Al.7 opmerkingen:

  1. Ahh ziet er heerlijk uit! Vind zulke strandjes zo fijn, die van Pllek blijft mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er echt super leuk uit! Dit ga ik zeker onthouden om een keertje heen te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!