HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.10.14

NIEUW: Vijf maal tweedehands hebbedingetjes


Ik word er vaak van beschuldigd dat ik rommel koop. Kleine, maffe spulletjes zonder enige functie of waarde. Ik ben dan ook een levend gevaar op de rommelmarkt. Met name op de IJhallen, maar ook in de kringloop plunder ik maar al te graag. Vandaag laat ik jullie vijf van mijn meest recente tweedehands koopjes zien!


1. Portemonneetje (0,50 ct)
Een kleurrijk, lief ding, wat ik voor zo weinig geld niet kon laten liggen. Vooral heel fijn als je even geen zin hebt om een grote portemonnee mee te nemen en op feestjes. Score!2. Chinese stressballen in een doosje (€2,-)

Deze valt waarschijnlijk bij velen in de categorie 'rommel', maar ik vind 'm prachtig! Hij is puur alleen voor de sier overigens, de anti stress functie heb ik nooit echt begrepen. De ballen maken namelijk een heel hard, naar geluid en ze liggen daarom ook maar veilig in het doosje op mijn kozijn mooi te wezen. Deze komen ook van de IJhallen!3. Geprint blikje (1,-)
Dit blikje kocht ik voor een euro op de IJhallen. Het dient bij mij als rommelbakje, waar ik al m'n prulletjes en kleine dingen in bewaar. Heel handig!
4. Spaarpotje
Deze kwam ik tegen in een antiek zaakje in Utrecht voor een paar euro. Ik wil graag gaan sparen, maar tot nu toe is het me nog niet echt gelukt, haha. Sinds ik dit spaarpotje heb, ben ik langzaamaan begonnen. Always better to safe fashionable, right?

5. Old school wekker
Last but not least: dit vintage wekkertje. Ik vond 'm zo leuk, dat ik er wel vijf euro voor neer wilde leggen. Leuk detail: hij is afkomstig van een verzamelaar! Tientallen jaren verzamelde een man allerlei klokjes, maar sinds kort verkoopt een vriend van hem deze verzameling op de IJhallen. Hij is nog te gebruiken, maar omdat 'ie nogal hard tikt, staat deze ook alleen voor de sier op mijn kozijn. Just a pretty little thing


16 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankopen. Vind vooral het doosje erg mooi! xx

  http://www.creativityandchocolate.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wekkertje is een geweldige aankoop! Ik heb ook van die Chinese anti-stress ballen en ik vind dat ze een best leuk geluid maken :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schattig, ik vind vooral dat portemonneetje leuk!

  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah dat tasje! En dat klokje is ook zo leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah wat een schattige hebbedingetjes, cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat een mooie dingetjes, vintage is zo fijn en leuk. En ik vind je blog ook heel leuk! hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  obat aborsi
  cara menggugurkan kandungan
  obat telat datang bulan
  obat penggugur kandungan

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!