HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.10.14

OUTFIT: Een nieuwe bodysuit
Seasons change, just like our clothes. Het najaarsseizoen is niet mijn beste vriend en dat zou 'ie ook nooit worden. Jassen vind ik leuk. Maar als ik vervolgens aan sjalen en wollen truien denk, krijg ik spontaan uitslag.

De outfit die ik vandaag draag, is een combinatie van kleding die ik op dit moment als favoriet heb gemarkeerd. De jas (3 euro op de IJhallen, mag ik even benadrukken?), broek van Cheap Monday en vintages schoentjes zijn zo geliefd, dat ik ze haast iedere dag draag. Nieuw in de familie is de zwarte bodysuit, die ik een tijdje geleden scoorde bij de Episode. Laag uitgesneden rugje, mooie stof: one of a kind. Enne, precies waar ik van houd.

What was I wearing?

Coat - Primark (bought at IJhallen)
High waisted jeans - Cheap Monday
(New!) Bodysuit- Episode
Vintage bag - Bagtothefuture.nl
Shawl worn as headband - From Bali
Vintage shoes - Borrowed from a friend15 opmerkingen:

 1. Heel mooi Judith! De jas is echt geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De rug ervan is echt gaaf en uniek, hele leuke outfit ook verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw, die body is zooo mooi! Leuke stijl heb je toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die jas! Ge-wel-dig. Ik moet ook écht weer even langs de IJhallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Mooie jas ook (: Je blog is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit was het ook! Goed geschoten door de fotografe haha :P

  Liefs,
  Hazal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh die rug van je bodysuit en hij is nog velvet ook, ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die rug is echt zo mooi! En het stofje ook! Ik ben ook verliefd op je tas!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!