HomeShop my closetPressContact meCopyright
23.10.14

OUTFIT: Glas in lood
Stonden we dan. Binnen geslopen in een chique congresgebouw nabij de dom, waar mensen besprekingen en presentaties bijwoonden. Ik was hier een tijd geleden voor de commissie overdracht van twee verenigingen en het viel me toen meteen op om wat voor mooi gebouw het ging. Met glas in lood, bijzondere tegels, een fijne lichtinval: dat soort werk

Dus kwamen er deze foto's uit. Heel anders dan normaal en daarom éxtra leuk. Ik heb op deze foto's het fluwelen jasje van Margo aan. Mooi is 'ie, he? Een kledingruil is fijn. Zij mijn Mulberry jas aan, ik haar colbertje. Teken ik voor!

What was I wearing?

Top and jacket - ZARA (old collection)
Trousers - Vintage
Shoes - Borrowed from a friend
(New!) Bra - Hunkemöller


9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's. Ik ben dol op glas in lood. Hele mooie look ook, die broek staat je super! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en outfit!! Groet Edwin www.foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige locatie om foto's te maken! Oh, en ik ben verliefd op je broek. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh is dat in het Academiegebouw? Het glas in lood is daar zo mooi (en eigenlijk is dat hele gebouw prachtig). Toffe foto's levert het op! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wouw, prachtige foto's en outfit! Heel mooi hoe het licht door het glas in lood schijnt! Geeft een mooie effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een fijne locatie, en mooie outfit.
  ik ben echt verliefd op je bh, heb je toevallig een linkje (en hoeveel kostte die?),
  ik kan hem op de site van de hunkemoller niet vinden. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!