HomeShop my closetPressContact meCopyright
17.11.14

CITY HOTSPOTS x FASHIABLE - Things I like I love


Hotspot alert! De komende tijd ga ik in samenwerking met Nanne op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We maken een reisje naar onze favoriete steden en zullen in iedere stad twee hotspots fotograferen. Één daarvan zal te zien zijn op fashiable.nl, de andere op mijn blog. Deze week zijn we beland in onze hoofdstad Amsterdam. Daar schieten de hotspots letterlijk als paddenstoelen uit de grond. Maar kennen jullie dit winkeltje al?Wie? Things I like I love
Waar? Jan Evertsenstraat 106 en Ceintuurbaan 69
Wat? Unieke kleding shoppen en inspiratie opdoen uit het toffe interieur
Wanneer? Ma/di: 13.00 - 17:30 Wo/Do/Vr/Za: 11:00 - 17:30 en Zondag 13:00 - 17:00

Drie jaar geleden begonnen Sanne en Petra met het oprichten van hun eigen pop up store. In verlaten horecapanden verkochten ze spullen die zij zelf op de kop tikte bij rommelmarkten en tweedehands winkels. Inmiddels zijn de pop up stores uitgegroeid tot een heel nieuw concept genaamd Things I like I love.

Deze winkel, met twee vestigingen in Amsterdam en één in Arnhem, bestaat uit een mix van tweedehandse kleding en nieuwe collecties. Het leukste aan de shop is dat de kleding wordt geselecteerd op basis van smaak, en niet zo zeer uitgaat van de laatste mode. Weer eens wat anders! Je kunt hier overigens ook terecht om gewoon even lekker rond te lopen, de winkel ziet er namelijk heel tof uit. Van leuke plantjes tot een heuse klamboe in de winkel: genoeg inspiratie voor een leven lang. Worden we blij van!

Ben je benieuwd naar meer hotspots? Klik hier voor de vorige posts uit Nijmegen en Utrecht! Hou ook even de blog van Nanne in de gaten, volgende week komt daar namelijk een leuke winactie op te staan in samenwerking met een van de hotspots die we fotografeerden :-)! 


6 opmerkingen:

Thank you!