HomeShop my closetPressContact meCopyright
11.11.14

OUTFIT: Een nieuwe maxi skirt

A new day, a new skirt! Een paar dagen geleden liep ik nog in een oranje kleurige rok rond, vandaag ga ik voor zwarte. Ik heb altijd al van maxi rokken gehouden, maar vanwege mijn lengte (een zeer 'gemiddelde' 1,68), is het nog best moeilijk om een goed exemplaar te vinden.

Bij de IJhallen kreeg ik het toch voor elkaar: drie maxi pieces voor maar zes euro! De oranje rok, deze zwarte en nog een lange zwarte jurk. Couldn't be more happy :-) Deze foto's zijn overigens ook in de buurt van de IJhallen genomen, rond het NDSM werf in Amsterdam Noord. Naast het feit dat ik het een heerlijke plek vind om rond te struinen, is het ook nog eens ontzettend fotogeniek. Het industriƫle karakter is overal terug te zien, bijvoorbeeld in deze foto's. Precies waar ik van hou.


*Photography: Aimee Baars

What was I wearing?

Jacket - Episode (vintage)
Top - Mango (Mango old collection, borrowed it from Aimee)
Ankle heeled shoes - Fred de la Brettoniere
(New!) Maxi skirt - H&M (second hand, bought at IJhallen)


6 opmerkingen:

 1. Een maxi skirt staat je echt goed en wat een gave foto's zeg!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker ding! De rok staat je echt super mooi. Tot vanmiddag X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele toffe plek voor outfit foto's en hele mooie outfit ook! Ik ben ook 1,68, haha! De rok heeft precies de juiste lengte. Ik heb idd vaak dat ze te lang of te kort zijn. Ik heb trouwens een winactie online waarvan ik denk dat het misschien wel wat voor jou is! :)

  xx Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw wat een gafe foto's! Je hebt zo'n geweldige stijl! Staat je supermooi allemaal!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!