HomeShop my closetPressContact meCopyright
29.12.14

DIARY: Eerste, tweede én derdekerstdag


Hohoho, dat was 'm dan alweer! Net zoals andere jaren is kerst als een malle voorbij gevlogen. Dat betekent niet alleen een paar pondjes erbij, maar vooral een hoop leuke kiekjes. Of ik laatstgenoemde met jullie wil delen? Maar natuurlijk!


Mijn kerst bestond voornamelijk uit lekker eten, 30 seconds (gotta love that game), filmpjes kijken en bankhangen met familie. Op 'derde kerstdag' maakte ik samen met vriendinnen een groot diner. We hebben allemaal enorm ons best gedaan, de gerechten waren dan ook heerlijk. Beeld jezelf maar even in: gebakken eend, gevulde champignons en witte chocolade mousse. YUM!

Wat heb jij allemaal met kerst gedaan?
4 opmerkingen:

  1. Wat een fijne dagen! Ik was eerste kerstdag thuis en hadden we familie over de vloer. Tweede kerstdag ging ik naar mijn ouders om aan te schuiven bij het gourmetten.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!