HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.12.14

EVENT: Springen voor een camera


De foto's die op mijn blog verschijnen, worden eigenlijk altijd gemaakt door naaste mensen om me heen. Vaak is het een lief vriendinnetje, maar ook m'n zussen en fellow bloggers willen zo nu en dan graag een handje helpen. Vorige week was het even hele andere koek. Bij een event werd ik namelijk op de kiek genomen door een professionele fotograaf! Waar, waarom en waarvoor lees je hier, maar vandaag laat ik jullie het eindresultaat zien!Tadaaaa, zie hier mijn twee geselecteerde foto's!

De fotografie is door Joshua Bakarbessy en de kleding komt van Bristol. Mijn haar is naar achter gekamd a la Emma Watson (tenminste, dat was de bedoeling) en mijn lippen zijn paars gemaakt door een aardige visagist waarvan ik de naam vergeten ben. Op m'n eigen eye liner na heb ik bewust niet om meer make-up gevraagd, want eh, ik heb het idee dat ik daar niet veel mooier van word. Oh, de styling is trouwens gedaan door mijzelf. Veel meer dan een topje 'croppen' en een broek aantrekken heb ik overigens niet gedaan, maar ik vond het wel even 'n leuke side note.
Behind the scenes! De sailor look is er niet doorheen gekomen helaas, maar hij verscheen wel op het instagram van Oona PR :-)

Wat vinden jullie van de foto's? Let me know!


16 opmerkingen:

 1. WOW die laatste is echt heel mooi! Die van mij zijn echt lelijk haha. Zaten wel een paar mooie bij maar ik heb die helaas niet gekregen, haha.

  Doe je ook mee met mijn B-day giveaway :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eerste is echt heel leuk en spontaan! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ahw wat onwijs leuk! is de top echt van de bristol *gechoqueerd gezicht* hij is echt super leuk !!
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, dat is 'ie! Hij viel wel iets langer, maar ik heb er zelf een 'crop top' van gemaakt :-)

   Verwijderen
 4. Hele mooie foto's zijn het! Staat prachtig je haar zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, jammer dat de sailor look er niet doorheen is gekomen! Ziet er leuk uit! Mooie outfit en prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat zijn je foto's prachtig geworden!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn echt enorm leuk geworden! De laatste vind ik echt prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!