HomeShop my closetPressContact meCopyright
14.12.14

OUTFIT: ZondagshoedjeEigenlijk draag ik nooit iets op m'n hoofd. Niet dat ik het niet leuk vind, maar net zoals met sieraden vergeet ik het gewoon een beetje. Daar moest verandering in komen. Deze week kwam een vriendinnetje naar Utrecht en stelde ik haar voor aan mijn lievelingszaakjes in de stad. Bij de Episode gingen we een beetje los met hoedjes. En daar lag deze bij.


We kochten ook allebei een zwart jasje bij het Kaufhaus. Oversized, vintage: volmaakt. En om de vintage cirkel rond te maken, liep ik gisteren langs de kerstmarkt en vond ik daar deze broek. Voor een tientje mocht ik 'm meenemen. Goede deal :-)


*Photography: Cherelle de Graaf

What was I wearing?

(New!) Jacket- Vintage via Het Kaufhaus
(New!) Trousers - Vintage
Top - ZARA
(New!) Shoes - Vintage
(New!) Hat - Vintage via Episode


16 opmerkingen:

 1. Aah je zieter zo tof uit! Ik vind je stijl zo leuk! De foto's en de locatie zijn super!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je stijl is echt gaaf! Zo'n hoedje staat je goed en de tas vind ik echt heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat jou goed.....wanneer weer eens een shoot? Groet Edwin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat een onwijs leuke look! de broek is echt geweldig, en het spijkerjasje is gewoonweg perfectie!
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de laarsjes en tas super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh alles aan deze outfit is perfect! Echt heel leuk Judith!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah wat wies ook zegt, alles aan deze outfit is zo moooi! Die broek, en dat jasje en het tasje en de hoed, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoedjes staan jou echt leuk, en oh my wat en geweldige broek! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke outfit! Die broek, wauwie! En ik heb hetzelfde probleem met hoedjes. Ik heb ze wel in de kast liggen, maar zet ze nooit op. Zonde eigenlijk! Maar goed, met de storm van de afgelopen dagen waait 'ie toch steeds af denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die hoedjescollectie van de Episode kun je je inderdaad uren op uitleven zo geweldig als hij is. Hele toffe outfit trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!