HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.1.15

OUTFIT: TrappenhuisjeMijn vest behoort op dit moment tot tot één van m'n meest geliefde winteritems. De leukste eigenschap, op de lengte na dan, vind ik misschien wel de kleur. Ik noem het een mengsel van kaki groen en grijs, wat eigenlijk veel spectaculairder klinkt dan dat 'ie in werkelijkheid is. Maar hey, ik en m'n vest: we zijn en blijven dikke maatjes. Zelfs als een huisgenoot opmerkt dat ik de laatste tijd wel heel vaak in een grijze badjas rond het huis paradeer, trek ik 'm met veel liefde aan.


Het gestreepte jurkje dat ik draag, komt van mijn oma en is eigenlijk een overhemd. Van het lange vest dat ik draag, heb ik ook nog een soort zwarte versie. Die kun je in een andere post checken. M'n schoentjes zijn vintage en heb ik geruild (no joke) tegen mijn kattentrui. Tot zover de kleding.

Ik wil het hebben over warmte. Over kamelen. Zee, zon en strand. Over minder dan drie weken zit ik namelijk in het vliegtuig naar Marokko! Ik zal daar gaan surfen in Taghazout met een groepje mensen uit de boardsportvereniging waar ik lid van ben. Daar heb ik me-ga veel zin in, maar eerst moet ik mezelf nog door een bult deadlines en tentamens heen werken. De komende twee weken staan dan ook vrijwel volledig in het teken van m'n studie. Al kan ik natuurlijk naar een hele vette trip uitkijken ;-) Wish me luck!


*Photography: Aimee Baars

What was I wearing?

(New!) Vest - Primark
(New!) Dress - From my grandma
Shoes - Vintage


15 opmerkingen:

 1. mooie foto's!! Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuke outfit! lekker comfi en je schoentjes zijn super schattig!
  xx


  Curvybird.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit, staat je mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie foto's! Die groene kleur van het vest staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een heerlijke relaxte look, het vest ziet er lekker warm en snuggly uit
  x ish
  Tiny Heart Beats

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's en wat tof dat je gaat surfen! Ik zou nu ook best een weekje in de zon bij de zee willen zitten...

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!