HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.2.15

MAROCCO SURF DIARIES #2: Mijn aankoopjes


Shoppen deed ik ook een beetje in Marokko. Op de markt en in het dorpje. De opbrengsten? Een kleed, twee paar ringen, een beprinte broek en een klein portemonneetje. Alles natuurlijk in Marocco style. Kleurrijk, bohemian en vrolijk. Helemaal mijn ding.


1. Nummero 1 is een klein portemonneetje dat ik in Taghazout op de kop tikte voor 10 dirham (1 euro). Als dat geen goede deal is? Ik heb pas geleden al een soortgelijk schatje bij de IJhallen gekocht, maar je kunt er nooit genoeg hebben, right? Dat ie uit Marokko komt is natuurlijk extra leuk

2. Degene die mij volgen op Instagram (@Judithtielemans), hebben mijn nieuwe ringen misschien al voorbij  zien komen. Ik heb ze op een marktje gekocht in ons dorpje en was op slag verliefd. Sinds ik terug ben draag ik ze dagelijks! Ze zijn van echt zilver (tenminste, dat liet de verkoper me geloven) en kostte me samen achttien euro. Dat is best veel geld, maar voor een paar goed kwalitatieve ringen, had ik het geld graag over

3. En jaaaaa hoor, een tripje Marokko is natuurlijk niet compleet zonder vliegend tapijtje. Vleugeltjes ontbreken dan weer wel, maar mooi dat ie is! Ik heb op het marktje flink afgedingd voor dit aankoopje. De man vroeg eerst 400 dirham voor het kleedje, maar uiteindelijk nam ik 'm mee voor 100. (Dat is tien euro) Ik wil 'm gaan gebruiken als spread voor over m'n bed denk ik. Als dat niet mooi is, berg ik 'm maar voor zo lang op. Die komt echt nog wel van pas in een volgend huisje!

4. Ik was in Marokko niet heel veel mooie kleding tegen gekomen, maar ik heb wel geluk gehad met dit leuke koopje. De man achter het kraampje vroeg in eerste instantie 400 dirham voor de broek (!). Het katoen zou volgens hem van fantastische kwaliteit zijn, maar eh, 40 euro?! Met mijn afding skills wist ik er 14 euro van te maken. Als het weer wat warmer begint te worden, ga ik deze denk ik heel veel dragen!

5. Ik kan geen genoeg krijgen van mooie kleding en interieur. Servies maakt mij ook heel blij, zeker als het om iets authentieks en unieks gaat. Toen ik deze zelfgeschilderde schaaltjes in het surfersdorpje Imsouane zag, wist ik niet hoe snel ik ze meest moest nemen. Zo leuk! Ik koos voor een rood en blauw bakje. Sinds ik mijn eten in één van deze schaaltjes serveer, zweer ik dat m'n eten er lekkerder door smaakt..Morgen komt de laatste photo diary van Marokko online! Stay tuned voor al het moois :-)


7 opmerkingen:

Thank you!