HomeShop my closetPressContact meCopyright
17.2.15

OUTFIT: Ik wacht wel even op de lente
Grappig is dat. Ga je een weekje naar Marokko en kom je terug met een bruine kop, 'n goed humeur en een frisse start. Mijn tentamens zitten erop en ik ben inmiddels weer bezig met een nieuw blok op school. Ondertussen heb ik het wel een beetje koud. De lente, die mag van mij niet snel genoeg komen

Ik nam deze foto's nog voor Marokko met Aimee op een druilerige donderdagmiddag. Mijn huid lijkt bijna licht te geven, maar in werkelijkheid valt het geloof ik wel mee. Vrijdag maar eens nieuwe foto's maken en dan heel hard hopen dat jullie een verschil zien. Zal ik ook niet zoveel naar beneden kijken. Beloofd.

Ik heb hier trouwens een nieuwe broek aan. In de sale gescoord bij Pull and Bear voor ongeveer €16,-. Mijn schoentjes en topje zijn vintage en het vest is een Primarkje. Zoals gewoonlijk heerlijk budget allemaal.


 Photography: Aimee Baars

 What was I wearing?

(New!)  Trousers- Pull and Bear (sale)
Shoes & top - Vintage
Long cardigan - Primark


5 opmerkingen:

Thank you!