HomeShop my closetPressContact meCopyright
11.3.15

FEEST REEKS: Jungle by night/5 days off


Hoi, mijn naam is Judith en ik ben dol op feesten. Ik word vooral blij van concerten en festivals, maar ook van huisfeestjes en kleinschalige evenementjes. Om die liefde met jullie te delen, heb ik een nieuwe rubriek bedacht. In 'feestreeks' neem ik jullie mee naar de leukste evenementen en toon ik daarbij mijn outfitje van die avond. Van stomende salsa avonden tot aan slonzige studentenfeestjes, niets is gek genoeg! Vandaag open ik de rubriek met een concertavond in Amsterdam van Jungle by night. 


Wat? Jungle by Night by 5 Days off
Waar? Paradiso Amsterdam
Wanneer? vrijdag 6 maart
Waarom? Jungle by Night vind ik persoonlijk de beste instrumentale band van Nederland. De feestjes van 5 Days off zijn bovendien erg gezellig (een grote glimlach voor de editie van vorig jaar) plus Paradiso is natuurlijk heel fijn

Als ik naar een feestje ga, vind ik het relaxed om wat makkelijks aan te trekken. Ik ga meestal voor een hoge taillebroek met een leuk topje, maar soms pak ik ook een beetje uit. Dan trek ik jurkjes aan met alle kleuren van de regenboog. Vrijdag was zo'n avond. Ik ontving die dag dit jurkje van de Facebookgroep Vintage Marketplace en dat was best wel een goede timing. Perfect voor het feestje van die avond! De panty trok ik aan om het niet al te koud te krijgen op de fiets, maar na een toiletbezoekje bij Paradiso, ging ie uit. De overige accessoires (schoenen/riem) zijn trouwens ook beide tweedehands. De schoenen van een kledingruil en het riempje van mijn mama.

Als je meer wilt weten over 5 days off klik je hier. Mocht je een muzikaal orgasme willen beleven, kun je hier Jungle by Night zien schitteren. Veel plezier met klikken!

7 opmerkingen:

Thank you!