HomeShop my closetPressContact meCopyright
24.3.15

OUTFIT: Zwart is zo slecht nog nietAls zwart een kleur was, zou het mijn lievelings zijn. Tegenwoordig draag ik vrijwel altijd een zwarte jeans. Is makkelijk, past overal bij en mijn zwarte exemplaren zitten het toevallig het lekkerst van allemaal. Mijn nieuwste aanwinst heb ik vandaag aan op de foto. Ik mocht 'm van River Island uitzoeken en daar hebben zij me heel blij mee gemaakt.

Deze foto's nam Cherelle op een zonnige (zon)dag in Utrecht. Ik draag haar tweedehands blousje en T-shirt van H&M. Mijn sokjes zijn -wederom- van River Island. Ze zien er onschuldig uit, maar zorgen er wel voor dat mensen in mijn buurt er naar wijzen en in de lach schieten. Vind ik best wel ongemakkelijk.

Ik heb ook sinds een klein maandje een MacBook (one word: hallelujah) en heb daarop photoshop geïnstalleerd. Foto's op mijn blog bewerkt ik normaal gesproken minimaal, maar dit keer ben ik er flink op los gegaan. Zien jullie een verschil? Let me know! 

*De winnaar van de laatste give away is bekend. Gefeliciteerd Jenny! Jij mag een tas uitzoeken op www.bagtothefuture.nl met een waardebon van 25 euro :-) Use it wise!


What was I wearing?

(New!) Pants - River Island
(New!) Socks - River Island
Blouse - Second hand (borrowed from Cherelle)
T-shirt - H&M (borrowed from Cherelle)
Sunglasses - Ray Ban clubmaster8 opmerkingen:

 1. Helemaal mee eens, I lufff black! En ik ben verliefd op je zonnebril! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk deze outfit! de foto's zijn ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool t-shirt :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr
  Maria V.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super leuke outfit en dat shirt vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!