HomeShop my closetPressContact meCopyright
1.3.15

THREE YEAR BLOGGIN' ANNIVERSARY

Het is nu precies 3 jaar geleden dat ik besloot het roer om te gooien. Alleen dingen doen waar ik zelf gelukkig van word, schrijven over onderwerpen die me daadwerkelijk interesseren. Ik probeer al tijden een eigen 'stijl' neer te zetten wat betreft bloggen. Vooral het afgelopen half jaar heb ik dat duidelijk proberen te vertonen met de komst van m'n nieuwe rubriek 'de studentenkamer van'. Jullie kwamen in een korte tijd met zoveel tegelijkertijd, dat ik een bezoekersrecord realiseerde en werd overvallen door alle leuke reacties om me heen. Could it possibily be any better? Stomme vraag. Want natuurlijk kan het beter. Het kan altijd beter. En dat is dan ook precies waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest.

Wat er allemaal op de planning staat? Ik ga nog niet zoveel verklappen, maar één ding is zeker: er komen heel veel leuke dingen aan. Zo zullen er interessante interviews op mijn blog verschijnen en ben ik weer hard aan de slag met nieuwe rubrieken en ideeën. Ook zullen jullie mijn zus Birgit steeds vaker op mijn blog zien verschijnen. Want zonder haar talent en vermogen om altijd in me te geloven, zou ik niet zijn waar ik nu sta. Dat geldt overigens ook voor vele anderen, waar ik dan ook heel dankbaar voor ben. Enough sentimental talk for today, let's celebrate!

Ik vier in de maand maart 'mijn verjaardag' met leuke give always van merken en producten waar ik als blogger zelf erg achter sta. Voor morgen is dat een food gerelateerd product, dan eentje in de categorie 'fair fashion' en de laatste verklap ik nog lekker niet.

HAPPY B'DAY, SWEET LITTLE BLOG


14 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te horen dat je gewoon je eigen ding blijft doen! Ik vind je studentenkamer rubriek echt geweldig, ik kan niet wachten op meer leuke ideeën. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je blog! Ik volg het al een tijdje en de groei die je door maakt is fantastisch om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Hoop dat je nog lang door blijft bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!! Wat een leuke actie!!! ik wil al heel lang het boek van Rens Kroes dus ben benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!!!! Groet Edwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je blog birthday! Echt super tof en vind je foto echt heel erg leuk! Haha. Op naar nog veel meer blog jaren en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!