HomeShop my closetPressContact meCopyright
9.3.15

WIN: Een strippenkaart voor LENA The Fashion Library


Wie jarig is trakteert.. Omdat mijn blog deze maand drie jaar is geworden, vier ik het met maar liefst drie winacties. Deze prijzen wil jij winnen, want allemaal staan ze volledig in het teken van mijn blog. Dus hou jij van lekker eten, (eerlijke) mode en vintage items? Grote kans dat er iets voor jou bij zit. Vandaag maak ik de winnaars bekend van de winactie i.s.m. Rens Kroes. Ook staat er weer een nieuwe winactie op het menu. Om jullie, maar ook de 'recyclebare' mode industrie een handje te helpen, geef ik een strippenkaart weg t.w.v. €49,95 om te besteden bij Nederlands' eerste kledingbibliotheek!


Zoals veel van jullie waarschijnlijk weten, komt een groot deel van mijn kleding uit tweedehands winkels of vintage zaakjes. Dat is voor mij een duidelijke financiële keuze (hier spreekt een student), maar ook zeker een bewuste overweging. Ik voel me goed bij eerder gedragen kleding. Het heeft wat speciaals. Dat ik iets moois een nieuw leven kan geven zonder dat daar productie aan verbonden is.

LENA, de kledingbibliotheek van Amsterdam, is daarom ook een initiatief waar ik als modeliefhebber blij van word. Want waarom eigenlijk nieuwe kleding kopen als je het ook gewoon kunt lenen? En waarom dit niet uitproberen, als jij vandaag een gratis abonnement kunt winnen? Ik geef een strippenkaart weg t.w.v €49,95! Hiermee krijg je toegang tot 20 x 25 punten (voor meer info klik hier), wat gelijk staat aan een heleboel fijne leen kleding. Meedoen?

1. Like dan mijn blog via Facebook (link: https://www.facebook.com/Myownvogueworld)

2. En die ook die van LENA (link: https://www.facebook.com/lenalibrary)

2. Laat een reactie achter met daarin je emailadres en volledige naam (zodat ik je terug kan vinden op Facebook)

Good luck!

De winnaars van de winactie i.s.m Rens Kroes hebben een mailtje van me ontvangen (dit is random gekozen). Gefeliciteerd Sophie, Vera en Eline!

® Foto's: Carolien Baudoin/Suzanne Smulders
Vormgeving foto 1: Doris Tielemans

*Volgende week maandag kies ik drie gelukkige winnaars uit. De volgende give away komt die zelfde dag online. Ik neem contact  op met de winnaars via mail (check ook altijd even je ongewenste box)
* Zowel Nederlandse als Belgische meiden mogen meedoen!


10 opmerkingen:

 1. Jaaaa leuk, ik doe graag mee. Mijn naam is Iris overgauw. Irisovergauw@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veronique van Erp. veroovanerp@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke win actie, vind het initiatief heel erg tof en het concept lijkt me erg leuk om eens te proberen! Zeker voor de studenten onder ons is dit denk ik heel chil én leuk! Mijn naam is: Alexa Op 't Land en je kan me mailen op info@june-two.nl :) Iedereen veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk gebaar! Ik kende je blog nog niet maar je hebt er een lezeres bij!

  Jess Gunes / jgunes@gmail.com / http://highonblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heuy, ik doe mee! c-herelle@live.nl jwz :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk! Lisa Rooijackers, lisa_rooijackers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh super gaaf!! I'm in!! Silva Goossens, silva.goossens@hotmail.com :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog Judith! Wat een mooi en duurzaam initiatief is LENA, nog beter dan kleren lenen van mijn vriendinnen!!
  X Linda Coppens (lincoppens@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuheuk! Ik doe mee! lienlamon@hotmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaaaa hier hier hier ben ik!
  fashion-roulette@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen