HomeShop my closetPressContact meCopyright
17.3.15

WIN: Vintage tas bij Bag to the Future


Wie jarig is trakteert.. Omdat mijn blog deze maand drie jaar is geworden, vier ik het met maar liefst drie winacties. Deze prijzen wil jij winnen, want allemaal staan ze volledig in het teken van mijn blog. Dus hou jij van lekker eten, (eerlijke) mode en vintage items? Grote kans dat er iets voor jou bij zit. Vandaag maak ik de winnaars bekend van de winactie i.s.m. LENA library. Ook staat er weer een nieuwe winactie op het menu. Hoe zou jij het vinden als je een vintage tas mocht uitzoeken bij Bag to the Future?

Ik houd van vintage. Dat is vast geen geheim meer. Daarom is de laatste winactie vandaag in samenwerking met Bag to the Future, een toffe webshop met een bescheiden aanbod vintage tassen. Bag to the future begon voor Annemei als hobby. Dankzij een familiehuisje in Frankrijk ging ze met haar moeder de ene brocante naar de andere af. In die marktjes vond Annemei al haar vintage pareltjes. Een paar tassen hield ze zelf, het overige deel verkocht ze. Dat ging zo goed, dat ze er uiteindelijk een online shop mee startte. Hoe cool? De ene vintage liefhebber in dienst voor de andere. En het mooie is dat de tassen hartstikke betaalbaar zijn. Al voor 25 euro heb je een leuke schouder variant/clutch/rugtas. Check de mijne bijvoorbeeld. Ik ben er nog steeds heel blij mee!

Eentje gratis uitzoeken? Dat kan vandaag als je de volgende stappen volgt:

1. Volg mijn blog via Instagram (link: http://www.instagram.com/judithtielemans)

2. En like de facebook (link: https://www.facebook.com/Bag2thefuture

2. Laat een reactie achter met daarin je emailadres en volledige naam (zodat ik je terug kan vinden op Facebook/Instagram)

Good luck!

De winnaar van de winactie i.s.m LENA Library heeft een mailtje van me ontvangen (dit is random gekozen). Gefeliciteerd Eline! De strippenkaart is van jou :-)

Vormgeving foto: Doris Tielemans

*Volgende week dinsdag kies ik 1 gelukkige winnaars uit. Ik neem contact op met de winnaar via mail (check ook altijd even je ongewenste box)
* Zowel Nederlandse als Belgische meiden mogen meedoen!


16 opmerkingen:

 1. Ah echt hele leuke tassen, dus ik doe heel graag mee!

  Naam: Milou van Alphen
  E-mail: milouvanalphen@hotmail.com

  En even een tip, de link naar de Facebook Bag to the future doet het niet. Ik kom op de Facebook van Lena the fashion library uit. ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb al een leuk tasje gezien. Erg leuk voor festivals! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oee, leuke winactie! Ik doe heel graag mee!

  Mijn gegevens:
  Jenny Thorissen
  jennythorissen@gmail.com

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tassen! Jouw tas is ook echt gaaf! Ik doe graag mee, want met mijn nieuwe kantoor baan, heb ik wel een nieuwe tas nodig! En mocht ik dit jaar nog op vakantie gaan, komt 'ie erg goed van pas dan al die grote tassen!
  Ik wist niet dat deze site bestond, maar dankzij jou wel!

  Nog gefeliciteerd en op naar meerdere jaartjes en veel blog plezier!

  Naam: Jacky Baan
  E-mail: info@beauticc.nl

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog nooit gehoord van deze tassen maar ze zijn echt heel gaaf!!
  Leuk voor de aankomende festivals in de zomer =)

  Chantal Valks
  Chantal_Valks@msn.com

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toepasselijke winactie weer voor je blogverjaardag! :) Hele mooie tassen!
  Lisa Rooijackers
  lisa_rooijackers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeyyaaa, ILOVE VINTAGE. Echt ik heb een grote liefde voor vintage. Helaas baal ik soms dat het zo duur is of moeilijk te vinden. Ik ben al een tijdje opzoek naar een leuke tas en wat een gave tassen zag ik op die website echt heel leuk! Ik wil namelijk dol graag een nieuwe tas omdat mijn oude tas ten eerste zacht gezegd naar de maan is. En ten tweede omdat ik binnen kort op een toffe city trip ga en ik het leuk zou vinden om stylevol door de straten van Duitsland te lopen.

  En wat grappig zeg, wanneer jij bekend maakt wie er gewonnen heeft, dan is het mijn verjaardag haha. Funny. Trouwens jij ook gefeliciteerd met je blog. Je blog ziet er onwijs mooi uit, ga zo door.

  Dikke kus Sanne Boekholt (realfashionlove@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, ik hou van Vintage en dit is dus een erg geschikte winactie voor mij :D Vintage is heel duur, maar super mooi! Ik hou heel veel van tassen, en met deze tas val ik helemaal op! Ik wil hem ook heel graag gebruiken als ik op vakantie ga, als ik naar school ga, als ik ga shoppen enzovoort!

  - Ik heb je gevolgd op Bloglovin' en dit artikel gesaved
  - Ik heb je gevolgd op Instagram (yasemintanidim)
  - Ik heb je gevolgd op Facebook (Yasemin Tanidim)

  Mijn emailadres: yasemin2011@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Happy Blog Birthday!!!! Leuk voor ons dat je het viert met zoveel winacties ;-)
  - Ik volg je op Instagram onder mijn eigen naam
  - Ik volg je op FB ( Birdy Bird)
  liefs!
  berdien_renes@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Astrid Charlotte Floraxdonderdag, 19 maart, 2015

  Wat een leuke winactie!! Ik doe mee! Ik volg jou op instagram en ik heb je blog geliked op Facebook en ook de Facebook van Bag to the future! Ik hoop dat ik win :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!