HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.4.15

FIJNE DINGEN: Weekends like these


Een paar weken terug beleefde ik één van de fijnste weekenden uit de geschiedenis van Fijne Weekenden. De zon scheen volop en Nederland vierde feest. Voorjaarsfeest. Zo ontbeet ik bij Bagels & Beans, woonde ik een (openlucht) optreden van Lucky Fonz III bij en beleefde ik de eerste picknick van het jaar. Fijner dan fijner en vrijer dan vrij.In Kaufhaus was dat weekend een heuse voorjaarssale aan de gang. Ondertussen kwam er ook nog een leuk bandje optreden en kocht ik een cactusje voor een jarige vriendin.


Het was ook nog eens een Culturele Zondag in Utrecht en dat betekende heel veel cultuur, muziek en leuke straatoptredens. Lucky Fonz III zong liedjes op de Mariaplaats vanaf een balkon en daar was ik bij. Het filmpje moeten jullie eigenlijk ook even zien (blijheid gegarandeerd: klik) Op 2:08 komen Cherelle en ik even in beeld.


De ochtend bracht ik door in het raamkozijn van Cherelle

..En ontbijten/brunchen bij Bagels & Beans :-)


Dit kleine stukje blijdschap wilde ik graag even met jullie delen. Cherelle heeft ook iets leuks geschreven over dit weekend, als je dat wilt lezen, kun je naar haar blog gaan.

Wat vinden jullie leuk om te doen met lekker weer?

*Beeld 2+3: www.culturelezondagen.nl14 opmerkingen:

  1. Aah wat een vrolijke post! Ik vind deze foto's en vooral die allerlaatste zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een super leuke foto's, die laatste vind ik vooral erg leuk en spontaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooooie foto's! Het ziet er zó zonnig uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!