HomeShop my closetPressContact meCopyright
8.4.15

KOPENHAGEN CITYTRIPPIN' #1: Het Airbnb appartementjeWell hello again! Dit Paasweekend zat ik tussen de Denen en dat was heerlijk. Samen met mijn papa, mama en twee zusjes vertrok ik op Goede Vrijdag richting Kopenhagen voor een korte citytrip. We sliepen in een appartementje in Frederiksburg en dat was ook tegelijkertijd mijn 'Airbnb ontmaagding'.

Ik vind Airbnb al tijden een fantastisch concept, maar toch heb ik er voor Kopenhagen nog nooit gebruik van gemaakt. Tijdens vakanties slaap ik eigenlijk altijd in een hostel of een hotel. Maar hey, voor alles is een eerste keer. Enne, ik kan nu met volle overtuiging bevestigen: deze manier van overnachten is ronduit fantastisch.

We sliepen in het appartement van Charlotte: een Deense dertiger met een kindje (Thomas). Ze schrijft dat ze veel reist en wilt haar appartement daarom graag eens in de zoveel tijd onderverhuren. Op Airbnb vind je eigenlijk alleen maar mooie dingen, maar vooral in Kopenhagen was de keuze echt enorm. Alle appartementjes die we op de site tegenkwam, hadden één ding gemeen: ze waren minimalistisch wit en clean (ingericht). Precies die Scandinavische stijl, waar ik heel erg van houd.


Het appartementje waar wij in sliepen, was ingedeeld in een (kleine) keuken, een woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer en een kinderkamer. Precies genoeg om met z'n vijfjes te kunnen slapen. Met een beetje creativiteit had er zelfs een zesde bij gepast! Ik sliep in de kinderkamer van Thomas, waarin het nogal hilarisch was om iedere ochtends wakker te worden.

Het allerleukste aan Airbnb vond ik het 'thuiskom gevoel'. Dat je na een lange dag je jas aan de kapstok hangt, op de bank ploft en met z'n allen geniet van een zelfgemaakt dinertje. Laatst genoemde bespaart ook nog eens enorm veel geld, want het leven in Kopenhagen is duur. Heel duur. Ik zal jullie daar later nog veel meer over vertellen, maar vandaag mogen jullie kijken naar mijn outfit (die wellicht een beetje vloekt met het stoeltje van Charlotte)

Wat vinden jullie van haar appartement? En hebben jullie nog iets leuks gedaan met Pasen?


What was I wearing?

Shirt - Vintage
Pants - River Island
Hat - Episode
Shoes - Vintage (IJhallen)
Watch - Casio 


15 opmerkingen:

 1. Wow, wat een mooie plek! Heel fijn om dat even je 'thuis' te laten zijn, lijkt me zo. En je shirt is ook al zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah wauw dat bankje is echt perfect! hihi, Hele leuke outfit, en leuk dat je vanmiddag hier was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk appartementje! Ik heb ook al twee keer een appartementje gehuurd via Airbnb! Altijd een belevenis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het appartement ziet er zo mooi uit! Airbnb staat echt vol met geweldige locaties. Je outfit is ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat en leuk initiatief. Lijkt me zo gek om mijn huis onder te verhuren, haha. el een heel gaag appartement en wat zag je er ook leuk uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog! Very inspiring! <3
  www.donovanparker.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke foto's! Het appartementje ziet er heel mooi uit, en gave outfit ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet dit er geweldig uit, héérlijk die foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh wat een lief huisje ja! Ik ben heel erg benieuwd naar al je andere foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh wat een tof huis, zo zou ik die van mij later ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!