HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.5.15

EVENT: LENA de kledingbibliotheek


Na mijn tweede bezoekje aan de kledingbibliotheek in Amsterdam, ben ik er nu vrij zeker van: LENA has got it all. Duurzaamheid gemixt met prachtige, unieke merken, zorgvuldig uitgekozen vintage en vier lieve (Brabantse!) initiatiefnemers. Hier spreekt een grote bewonderaar. Donderdag was de aftrap van het eerste LENA event en daar moest ik natuurlijk bij zijn.

Het evenement was in het leven geroepen om de (nieuwe) samenwerking met ontwerpster Sabine Staartjes te vieren. Een mini feestje dus, maar er waren ook andere dingen te doen. Geheel in het teken van duurzaamheid, kwam Guerilla Kitchen hapjes verzorgen om food waste te voorkomen. Je kon ook nog even op de kiek gezet worden en ondertussen schreven de meisjes van Dichtjelief een persoonlijk versje voor je. O, met typemachine. Heel leuk.

De broek die ik op de eerste/laatste foto draag, heb ik trouwens op de avond zelf gekocht bij LENA. Het is een vintage exemplaar, en ook al heb ik eigenlijk al veel te veel broeken, vond ik deze heel uniek.

Hebben jullie LENA inmiddels al een bezoekje gebracht?


8 opmerkingen:

  1. Oeh leuk, daar wil ik zeker een keer een bezoekje aan brengen. Ik ben er dus nog niet geweest, maar lijkt me wel leuk om een keer heen te gaan! Je broek heeft een mooie kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah heel leuk LENA! Ik wil er graag een keer naaar toe!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je goed Judith !! Groet Edwin.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!