HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.5.15

OUTFIT: Met zonder jas naar buiten

Met zonder jas naar buiten is zonder twijfel mijn lievelingsbegrip in de lente. Tegenwoordig mag ik er steeds vaker gebruik van maken en daar word ik heel blij van. Ook fijn: meivakanties. Om dingen te doen waar je normaal gesproken nooit tijd voor hebt.

Op de planning? Tenminste 1 musea bezoeken, surfen in Den Haag, een vriendinnetje opzoeken in Maastricht, bevrijdingsdag vieren en ondertussen ook nog een beetje heen en weer reizen plus werken aan school. O, enne, ik ga denk ik mijn kledingkast flink uitruimen. Nieuwe content voor mijn blog maken natuurlijk ook niet te vergeten. Heb ik zin in.

Deze outfit droeg ik twee weken geleden tijdens een collectie event. De tas is mijn favoriete exemplaar op dit moment en komt van bagtothefuture.nl. Mijn blouse is vintage (van Kaufhaus), de hoed van Shoeby Fashion en mijn broek heb ik gratis gescoord tijdens een kledingruil.

Handjes omhoog als je ook mei vakantie hebt! Al plannen gemaakt? Tell me!


What was I wearing?

(New!) Hat - Shoeby Fashion
(New!) High waisted mum jeans - Second hand
Blouse - Vintage (Kaufhaus)
Bag - Bagtothefuture.nl
Vintage shoes


6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie outfit, die tas is zo leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!