HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.6.15

CITY HOTSPOTS x FASHIABLE: Aloha bar (Rotterdam)


Hotspot alert!
In samenwerking met Nanne ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen daar onze favoriete hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op fashiable.nl, dan weer eentje op mijn blog. Deze keer ben ik in Rotterdam en neem ik een kijkje in een oud zwemparadijs, omgetoverd tot fervent horeca hotspot. Obviously eentje die we niet over mogen slaan.


Wie? Aloha Bar
Waar? Maasboulevard, Rotterdam
Wat? Terrassen (met uitzicht op de Erasmusbrug!) koffie doen, lekker eten en chillen in een oud zwemparadijs
Wanneer? Woensdag t/m zaterdag van 12:00 tot 1:00 en zondag van 12:00 tot 18:00

Aloha Bar klinkt tropisch en dat is het ook. Jammer genoeg ben ik niet op de mooiste dag in Rotterdam, maar zelfs met een bewolkte lucht straalt het zwemparadijs iets zomers uit. Strandstoeltjes op het terras, de Erasmusbrug op de achtergrond en een fijne vibe stroomt door het restaurant. Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat dit plekje zo geliefd is onder de Rotterdammers. Ik neem plaats bij een leuk surfers hoekje en Aimee bestelt kokos pannenkoeken (heel lekker!). Een beetje zon zou het afmaken, maar eigenlijk kan onze dag al niet meer stuk.
Meer hotspots zien? Klik hier voor meer leuke plekjes in o.a. Maastricht, Utrecht en Nijmegen!


10 opmerkingen:

 1. Het ziet er zoo leuk uit! Ik ben hier zelf nog nooit geweest, eigenlijk wel schandalig, haha!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er héél tof uit, ik moet snel maar een keertje langs gaan onder het mom van "voorbereiden op surfvakantie". :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!