HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.6.15

OUTFIT: Dingen doen in de zon


De zomervakantie staat om de hoek en ik kan 'm bijna proeven. Zoet, glorieus, betoverend. Maar voor mijn godinnenleven van start kan gaan, moet ik mezelf eerst door een hoop deadlines en tentamens heen zwoegen. Nog even, heel even en dan mag ik surfen, zwemmen, zonnen, terrassen, shoppen, feesten, liften, parken (als dat een bestaand werkwoord is), fietsen, longboarden en lachen.

Oké, nu ik toch de zomerpraat ben begonnen, laten we het dan ook maar meteen over zomerkleren hebben. Een cruciaal gespreksonderwerp natuurlijk. Ik zal beginnen met bikini's. Want die heb je nodig in de zomer. Zeker als je net als mij twee weken gaat surfen en rondtouren (!) langs de Franse kust. Op Ebay vond ik deze hele mooie bikini, die hopelijk een beetje goed blijft zitten. Ook Kaufhaus bracht ik maandag een bezoekje en daar kocht ik praktisch de hele outfit die ik nu aan heb. Niet doorvertellen dat de rok 6 maten te groot is. Ik ben trouwens ook nog heel hard op zoek naar mooie sandalen met een vintage look, zoals deze gladiator sandalen van Sacha. Tips zijn meer dan welkom.

Verder nog op het programma deze zomer? God knows. Plannen zijn er om naar Berlijn te liften. Misschien nog even mijn vriendinnen opzoeken in Oost-Europa en werken op Lowlands (en Concert at Sea en het concert van Mumford and Sons!). En dan zijn er altijd nog fijne last-minute dingen. Weekendjes op Texel bijvoorbeeld of hangen in de tuin van papa en mama. Gewoon omdat het kan.

Ik ben benieuwd: hoe ziet jullie vakantie eruit?







What was I wearing?

(New!) T-shirt - Kaufhaus vintage
(New!) Skirt - Kaufhaus vintage
Belt - from my mum
White allstars - converse
Rings - Bought in Morocco
Sunglasses - Ray Ban 


5 opmerkingen:

 1. Leuk, maakt niets uit dat het eigenlijk te groot is, zo geeft het meteen een leuk speels effect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de grote rok idd juist ook erg leuk! Wel goed uitkijken dat de riem wel goed blijft zitten ;)

  -X-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SUPER LOVE THE OUTFIT :) YOU ARE SO PRETTY AND ALWAYS INSPIRING :)
  anyway, would you like to follow each other on gfc/bloglovin and instagram? Let me know :)

  OLLYVIA LAURA | INDONESIAN STYLE, TRAVEL & BEAUTY BLOGGER |
  NEW POST : BLACK
  SPONSORED BY TRENDSGAL

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!