HomeShop my closetPressContact meCopyright
1.7.15

CITY HOTSPOTS x FASHIABLE: King Kong hostel (Rotterdam)


Hotspot alert! In samenwerking met Nanne ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen daar opmerkelijke hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op fashiable.nl, dan weer eentje op mijn blog. Vandaag ben ik wederom in Rotterdam en ga ik op bezoek bij King Kong, een hip designhostel met een fijne koffiehoek en een bijzonder interieur.


Wie? King Kong Hostel
Wat? Koffie drinken in een bijzondere (design) omgeving en ondertussen even chillen met mensen uit alle hoeken van de wereld
Waar? Witte de Withstraat 74, Rotterdam
Wanneer? Iedere dag van 08:00 - 23:00 geopend (het onbijt is tot 11:00)

Met twee awards in de broekzak (beste hostel van Nederland en beste hosteldesign) zijn de verwachtingen voor King Kong hoog gespannen. Niet alleen kun je hier super fancy slapen, ook koffie drinken en ontbijten is mogelijk voor outsiders. Met vriend Max kom ik helaas een beetje laat aan gekakt (a la 11:30), waardoor we alleen nog maar keuze hebben uit een paar overgebleven croissants. Niet erg, want de cappuccino en de internationale mix van hippe en vrolijke mensen, maakt een hoop goed. Om nog maar niet te spreken over het design van 't hostel. Vintage meubels, markante lampen, mooie houten tafels: mooier kun je het niet hebben. Een trapje naar beneden en je komt uit bij een comfy TV chil area voor de gasten. Neem je vervolgens weer wat treeën naar boven, dan kom je uit bij de loft van het hostel. Wij hebben dit helaas overgeslagen uit tijdgebrek, maar volgens mijn goede vriend Google (zie hier), belooft deze kant van het hostel nog veel mooier te zijn. Een aanradertje voor design geeks en liefhebbers van vriendelijke, hippe hostels :-)6 opmerkingen:

Thank you!