HomeShop my closetPressContact meCopyright
6.7.15

OUTFIT: Zachte zomeravonden aan het water


Nog maar een paar nachtjes slapen en dan stap ik in de auto naar Frankrijk. De weg naar de golven is opwindend en biedt troost in uitzicht van mijn toets herkansing. Het roadtrippen (met drie chicks) daarentegen, gaat nog een heel avontuur worden. Maar hey, een mens is nog nooit gestorven van wat gesjouw, spierpijn en kampeerwoede. Right?

Utrecht ontvluchten klinkt misschien een beetje extreem. Desondanks is dat precies waar ik op dit moment zin in heb. Even geen broeierige hitte meer, ge-moet of Tour de France nasleep. Deze periode was druk en dan is de drukte van de stad soms even een beetje te veel. Komt het Brabantse plattelandsmeisje in me naar boven en eist ze dat ik even de rust op zoek.

Iemand die altijd de rust in me naar boven weet te halen, is mijn goede vriendin Aimee. Nog beter is Aimee in combinatie met de Utrechtse muntkade. Een favoriete combinatie, mag ik wel zeggen. Zondagavond liepen we langs het water en ploften we neer om te genieten van wijn, chocolade en een uiterst zwoele zomeravond. Ik had mijn nieuwe kleren aan van River Island (topje, gladiator sandaaltjes) en daar maakte we foto's van. Het broekje kreeg ik die avond van Aimee, wat ook nog eens perfect stond bij de rest van het geheel. Ik heb sinds kort trouwens ook zo'n felbegeerde Daniel Wellington horloge om mijn pols, maar daar later meer over. Tjee, mijn bomberjackie is ook nieuw. Die kocht ik een maandje (of twee?) geleden bij de Zipper en is daarmee dus retro. Of vintage. Maakt me in dit geval niet zoveel uit eigenlijk.

De zomer is fijn, olé olé. Een geschikter einde kon ik niet aan dit berichtje breien. Het spijt mij.
*Foto's: Aimee Baars

What was I wearing?

(New!) Bomberjack - Zipper (vintage)
(New!) Top - River Island
(New!) Sandals - River Island
(New!) Watch - Daniel Wellington
(New!)  Shorts - H&M (second hand, a gift from sweet Aimee)


10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's! Deze outfit staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie fotos en het jasje is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook van warme zomeravonden. Heerlijk! Mooie foto's en outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zo'n roadtrip, gaaf. Leuke outfit ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's en leuke outfit ;)
  www.donovanparker.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk - al dat zwart staat je goed en mooi simpel horloge!

  www.sartreuse.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!