HomeShop my closetPressContact meCopyright
29.8.15

FOTOGRAFIE: Van-alles-en-nog-watjes


Tijd om plaatjes te kijken. Ik heb even een periode wat minder gefotografeerd, maar ik probeer het nu weer wat op te pakken. Want foto's maken is liefde. Mijn tactiek is om zoveel mogelijk mijn camera mee te nemen naar waar ik dan ook heen ga. Dat werkt. Van Berlijn tot aan Brabant, het Griftpark en de Muntkade in Utrecht: ik presenteer jullie mijn laatste 'fotografische' kiekjes.

1: Esmée in het Griftpark 1.0
2: Holocaustmonument Berlijn
3/4: Random oude kiekjes 
5: Esmée in het Griftpark 2.0
6: Hilde 
7: Paard in Brabant
8: Aimee
9: Linda en Lisa in het Mauerpark (Berlijn)

Als je zin hebt in een fijn melancholisch muziekje, raad ik je aan om naar Woman van Rhye te luisteren. Dit is denk ik wel mijn favoriete album op dit moment en volgens mij past het wel lekker bij de sfeer van bovenstaande foto's. Als je zin hebt om vaker wat van mij te zien, kun je me volgen op Instagram onder de naam Judithtielemans. Daar ben ik zeer actief. Waarschijnlijk actiever dan op mijn blog. Sorry he. Fijne zondag!


20 opmerkingen:

  1. Wauw, prachtig allemaal in eenzelfde sfeer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne plaatjes zijn het! Er zit inderdaad overal dezelfde sfeer in!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!