HomeShop my closetPressContact meCopyright
23.8.15

OUTFIT: Dansen bij een container


Vorig weekend ging ik weer eens naar de IJhallen en daar kocht ik veel moois. Amsterdam Noord blijft fijn om te komen. Het industriële, rauwe en onbewerkte van het terrein is niet alleen heel inspirerend, maar ook leuk om op te chillen. Bij Pllek bijvoorbeeld, aan het IJ. Om je tasjes voldaan neer te knallen, de voetjes omhoog te gooien en je buit van die dag nog eens in alle rust te kunnen bekijken. Een dikke vette aanrader.


Dit fluwelen jasje kocht ik voor 5,- en mijn rok mocht ik voor 4,- meenemen. Koopjes. Ik schafte trouwens ook nog een ontzettend leuke retro klok aan. Tenslotte nam ik een grijze, lange jurk mee en daarmee vond ik het wel weer voldoende.

*Foto's: Aimee Baars

What was I wearing?

(New!) Jacket - Expresso (second hand via IJhallen)
(New!) Skirt - Urban Outfitters (second hand via IJhallen)
Allstars - Converse


6 opmerkingen:

Thank you!