HomeShop my closetPressContact meCopyright
2.8.15

OUTFIT: Het geluid van de oceaanWild kamperen: natuur op z'n puurst, het avontuur tegemoet. De eerste keer dat wij ons tentje in het wild hadden opgezet, was dat op een grasveldje in een beeldig dorpje dat luistert naar de naam Port d'enVaux. Onze tweede plek kwam met een uitzicht op de zee. In de verte een meer, de hemel wemelend van sterren. Maar het beste was misschien nog wel het geluid van de zee. Onvervalst en puur. De zee die ons die ene avond zacht in slaap wiegde.

Het water draagt blauw 
en alle bomen wuiven.

Tot het gras zich lager buigt
laten wimpers schaduw kleven
tussen wangen en gezicht.

Ik verlang duinen, 
geler dan de zon.

Ik vraag de zee 
voorbij te stormen
tot haar branding bulderend
mijn roepen overstemt


Om de zee een kleine eerbetoon te geven, leek een gedichtje me wel wat. Bovenstaande is geschreven door Anja Visser. En dan nu nog een klein berichtje over de kleren uit deze reeks. Mijn broek heb ik gekocht in Marokko en dit is eigenlijk de eerste keer dat ik 'm draag. Zit heerlijk. Jasje is een vintage Levi's, het topje is een recente van River Island en mijn schoenen kocht ik eens voor de verandering bij Bristol. Want espadrilles zijn fijn in de zomer en voor het schappelijke bedrag van 7 euries kon ik ze niet laten liggen. Toedels!

*Foto's: Caro Suringar

What was I wearing?

Jacket- Vintage Levi's (via Kaufhaus)
(New!) Printed pants - From a market in Morocco
Top - River Island
(New!) Espadrilles - Bristol


11 opmerkingen:

  1. Die broek ziet er echt te comfortabel uit! Hele mooie foto's en gedichtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Judith ! Mooie foto's Groet Edwin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WAUW ik ben verliefd op je foto's! En je bent weer heerlijk bruin X

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!