HomeShop my closetPressContact meCopyright
13.9.15

EVENT: Zwart ontmoet modeillustraties in Studio 13


Laatst banjeerde ik door een studio. Die was wit en ik was zwart. Een waar contrast, mocht het niet zo gepland zijn door ECCO, die ons deze avond een kijkje liet nemen door haar nieuwe sneaker collectie. Kijkt u maar mee.

Studio 13 is een waar pareltje. Een plek waar simpliciteit, licht en ruimte bij elkaar komt. Zoals te verwachten, mochten wij tijdens het evenement voor de lens gaan staan.  Modefotograaf Lotte van Raalte (bekend van I-D, ELLE, Vice etc) zette ook mij op de kiek en ik vloog. Letterlijk. Voetjes van de vloer, springen, gekke bek: dat soort werk. Ik zal jullie deze besparen.

Wat je dan weer wel mag bewonderen, is het werk van Sella Molenaar. Zij is mode-illustrator, al zou ik het eerder plaatsen onder de noemer 'plaatjestovenaar'. Want dat is wat ze doet. Ze tovert plaatjes in slechts een paar minuten met behulp van krijt, verf en stift. Mijn plaatje heb ik inmiddels ingelijst en die staat op m'n nieuwe kast, waar ik binnenkort een foto van zo u maken.

Tot slot zal ik jullie meenemen naar de avond met behulp van deze foto's gecombineerd met onderschriftjes. Joe!

Dit zijn bloggers. Zet ze aan een tafel en zij zullen gehoorzaam kleine tasjes maken van leer. Leuke wezens verder hoor.  

Dit is een deel van de nieuwe sneaker lijn van ECCO. Ik ben vooral fan van de zwarte, leren rugzakken. Props ook voor deze manier van presenteren!

Dit is bad ass Sella Molenaar a.k.a de 'plaatjestovenaar'.

Dit ben ik. Maar dat wist je denk ik wel. Ik heb hier zwart aan. Vond ik gezellig. 

En dit is Cherelle.

Mijn persoonlijke mode illustratie is het afsluitertje van deze post. Ik lijk niet heel erg op mezelf, maar ik wil best wel die fancy meid zijn. Ben er apetrots op!


12 opmerkingen:

  1. Wat schrijf je toch op een heerlijke manier. En ik vind de eerste foto héél cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zag de illustraties al voorbij komen op instagram, prachtig werk van haar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha, altijd classy, zwarte outfits. Mooie foto's! Zeer tof, die eerste!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you!