HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.9.15

HAAR DINGEN: Feather extensions van Esmée + winactie


Ik heb sinds kort een veer van een vogel in m'n haar. O, en ook van een eend. Reeds genoemde diersoorten bracht vriendinnetje Esmée aan met een tangetje in mijn haar. Nu heb ik wel wat weg van een indiaantje of een gezellige hippie. En het goede nieuws? Eén van jullie kan het ook worden! Van Esmée (van webshop Veertjes voor Haar) mag ik namelijk drie veertjes weg geven aan één gelukkig meisje!

Als je hier klikt, zie je de verzameling veertjes op de webshop van vriendinlief. Ze zijn heel makkelijk om zelf aan te brengen (zie hier een voorbeeldfilmpje op youtube), maar als je er echt niet uit komt, heeft Esmée altijd nog een handige DIY-kit liggen. Dat moet hartstikke gaan lukken.

Wil je kans maken op drie veertjes van Esmée?

Geef dan een 'like' aan mijn Facebookpagina en laat een reactie achter (op mijn blog of op deze facebookpost) met je naam en e-mailadres, zodat ik contact met je op kan nemen. Volgende week zal ik een winnares uitkiezen!


11 opmerkingen:

 1. ZO LEUK! Dat veertje staat je super tof!, echt iets wat past bij jou 'stijl'. Nu ben ik wel een beeetje jaloers en zou ik er ook wel héel graag eentje in mijn haar willen dus ik doe mee, wie weet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk! Ik twijfel al een tijdje of dit me zou staan, maar aangezien we een beetje hetzelfde haar hebben denk ik nu wel dat dit bij mij ook leuk is, dus ik doe mee :-)
  wiesvanriel@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er leuk uit zeg, ik doe mee.
  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja super leuk :) debora.nap@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw!
  Ziet er zo leuk uit, subtiel en toch enorm vet.
  Ik heet Celien Mertens en dit is m'n mail: celien.mertens@hotmail.com

  Wat een fijne weggeefactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het vaak wel leuk staan bij anderen, ook bij jou, maar voor mezelf zou ik het denk ik niets vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit zo leuk!!!! Op lowlands wou ik het ook al laten doen alleen er stond alleen eenerg lange rij. Mij zou je hier dus echt super blij meemaken!

  Ik zag je trouwens ook nog op lowlands zaterdagavond in de x-ray bij iemand op de schouders.

  xxx
  Isabelle Muhonen
  ies1998@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen