HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.9.15

OUTFIT: Mijn nieuwe laarsjes en horloge zijn de bom
Hoi! Ben ik weer met een gloednieuw outfitje. Dit keer lekker simpel hoor. Witte blouse, zwarte high waisted jeans. Ik heb ook nieuwe laarsjes. Die zijn heel mooi en bordeaux rood. Om nog maar niet te spreken over mijn Daniel Wellington, die trots aan het wezen is in gezelschap van mijn pols.

De laarsjes komen van de nieuwe collectie van Sacha. Ze zijn mooi, lopen fijn en dat maakt mij een blij meisje. Mijn Daniel Wellington heb ik gekregen. Mijn zusjes heb ik ook blij mogen maken met ieder een exemplaar, dus dat maakt mij dubbel zo blij. Verder heb ik niet heel veel te vertellen, behalve dat ik het leven wel leuk vind op dit moment. Ik ga proberen om wat meer nieuwe dingen uit te proberen. Frisse energie inademen, dat soort werk. Zo ga ik vanavond beginnen met salsa lessen. Yoga wil ik ook weer proberen op te pikken, want als ik ergens energie van krijg, is dat wel van yoga. Wat jullie?*Foto's: Esmée Louwman

What was I wearing?

Blouse - Vintage (via Kaufhaus)
Black jeans - Vintage (via switch of clothings)
 (New!) Ankle heels - Sacha
 Watch - Daniel Wellington


18 opmerkingen:

 1. Nice shoes! Ik heb ook een Daniel Wellington horloge op het oog. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het met je eens; ze zijn zeker de bom! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk!! Je foto's doen me spontaan een glimlach op mijn gezicht krijgen!
  Hele mooie botjes en horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige outfit en je laarsjes zijn inderdaad ontzettend leuk! X Eve

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De laarsjes zijn zo leuk en wat een vrolijke en mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!