HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.10.15

VIDEO: Mijn liefde voor vintage (met Aimee)Aimee heeft een youtube-kanaal. Ik niet. Aimee houdt van vintage kleding. Ik ook. We gingen laatst samen naar de IJ-hallen en daar kochten wij een hoop nieuwe dingetjes. In dit filmpje laten we onze aankopen zien onder het genot van een kopje thee. Zeker even op klikken als je interesse hebt in de beweging van mijn mond, overige ledematen en die van Aimee. Joe!


6 opmerkingen:

 1. Leuke shoplog! Die windjack is echt mooi, Judith :D xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In welke winkel kocht je het Jack en het fluweel truitje?
  Ik vind je maxirok en je Berlijnse blouse erg leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Gekocht bij DE een euro winkel in Driebergen. Heel veel zooi, maar ook een paar pareltjes. Zeker even de moeite waard om langs te hoppen ;-)

   Verwijderen

Thank you!