HomeShop my closetPressContact meCopyright
7.11.15

CITY HOTSPOTS: Wildernis (Amsterdam)


Hotspot alert! In samenwerking met Nanne ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen daar opmerkelijke hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op fashiable.nl, dan weer eentje op mijn blog. Dit keer ben ik in Amsterdam, waar ik mezelf omring door bloemen, potten en groen gereedschap in de stadstuinwinkel Wildernis.


Wie? Wildernis Amsterdam
Waar? Bilderdijkstraat 165F (De pijp) Amsterdam
Wat? Groene inspiratie opdoen, snel even ontsnappen aan de stad of koffie drinken in de wildernis.
Wanneer? Dinsdag t/m vrijdag van 10:00-18:00 en zaterdag van 11:00 tot 17:00

Tuiniers en natuurliefhebbers opgelet: Amsterdam is een stukje groen rijker. Sinds een aantal maanden is Wildernis in de Pijp geopend, een stadswinkel vol met kamerplanten. Stap de winkel binnen en laat je verrassen door al het moois aan planten (bakken), potten en groene cadeaus. Wildernis heeft ook een waar moestuinspreekuur (!) en je kunt er een kopje koffie drinken. Altijd al een groene workshop willen volgen? Kan ook gewoon hoor.

Ik vind groene elementen in een huis echt fantastisch en een bezoekje aan Wildernis gaf mij dan ook de nodige inspiratie voor mijn eigen kamer. Jammer genoeg is die nogal volgebouwd, maar als ik wat meer ruimte zou hebben, had ik echt op iedere overgebleven vierkante meter een plant neergezet. Gewoon omdat het kan.Eindoordeel? Groen is leuk! Maar dan ook echt. Meer hotspots spotten kan! Klik op deze link en laat je verrassen door al het leuks in onze hollandse steden.


14 opmerkingen:

 1. Wat ongelofelijk knus! Snel eens gaan kijken <3

  -X-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een uniek plekje! Deze gaat op mijn to do-list :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn plekje zeg! Ga ik zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!