HomeShop my closetPressContact meCopyright
9.12.15

CITY HOTSPOTS: Locals (Tilburg)


Hotspot alert! In samenwerking met Nanne ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen daar opmerkelijke hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op fashiable.nl, dan weer eentje op mijn blog. Dit keer ben ik op bezoek bij mijn zus in het zuiden. Ik plof in Tilburg neer voor een kopje verse koffie bij Locals, waar pure ambacht en lokale producten centraal staan.

Wie? Locals Tilburg
Waar? Heuvelstraat 128, Tilburg
Wat? Neerploffen op een heerlijke bank met een kopje vers bereide koffie of gezellig lunchen
Wanneer? Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag: 10.00 – 17.30 uur en zondag van 12:00 - 17:00

Locals is een knus barretje, waar je kunt genieten van lekkere verse koffie, limonade of een goede lunch. De zaak werkt vooral samen met streekproducten uit Tilburg en leveranciers in de nabije omgeving. Koffie in Locals wordt vers gebrand om zo meer ambacht te bieden. Mocht je een bewijsje willen, check dan even het enorme apparaat hieronder.

Ik kom eigenlijk bijna nooit in Tilburg, maar een bezoekje aan Locals voelt gelijk warm en vertrouwd aan. Een perfecte plek om bij te kletsen, als is het maar vanwege de enorm hoekbank die het zaakje rijk is. Dikke plus voor het personeel, de verse koffie en fijne sfeer. Hier kom ik vast nog wel eens vaker!Meer hotspots checken? Klik dan even op deze link en laat je verrassen door al het leuks in Nederland!


1 opmerking:

Thank you!