HomeShop my closetPressContact meCopyright
2.1.16

HAPPY NEW HAIR (+YEAR)

Hee jongens, gefeliciteerd met tweeduizendzestien. Wat was haar voorganger weer mooi. En hey, wat is mijn haar opeens kort. Heb ik gewoon een verklaring voor hoor.

Ik praat wel vaker op mijn blog over haar, want meisjes vinden het nou eenmaal leuk om daar over te praten. Om eerlijk te zijn ben ik ook een beetje verslaafd geworden aan het afwisselen van een nieuwe coupe. Half lang, een bob, schuine poney, lowlights/ombre hair: been there, done that. Het enige wat ik nog moest doorstrepen op mijn lijstje, was de pixie cut. En dan het liefste voor mijn dertigste, want daarna ziet menig mens het als een ‘kort pittig kapsel’ en kun je kort hierna een lidmaatschap nemen bij de plaatselijke wandelvereniging, oftewel: jezelf rekenen bij het soort vrouw dat alleen d'r haar knipt omdat het praktisch is. Vind ik mezelf nog net even iets te jong voor, als jullie het niet erg vinden.

Dus. Hairtalk. Dit is waarschijnlijk hoe het ongeveer in zijn werk is gegaan:
 1. Ik zie weer een vrouw met kort haar rondlopen
 2. Ik geef haar een compliment en vertel haar over mijn eeuwige twijfel om mijn kapsel net zo kort te knippen
 3. Ze vindt dat ik het gewoon moet doen
 4. Dat vind ik ook
 5. Ik stuur mijn favoriete kapper een paar voorbeeld foto’s door van mijn favoriete short hair role models (Anna Hathaway, Emma Watson, Shailene Woodley)
 6. Hij vindt dat ik het gewoon moet doen
 7. Dat vind ik ook
 8. Ik maak een afspraak bij zijn salon (Shane Hair Professionals, aanrader!)
 9. Wessel knipt me
 10. Ik maakte ondertussen selfies en schrik me de tering
Inmiddels zijn we zo’n drie weken verder en ben ik eindelijk gewend aan m’n nieuwe coupe. Ik vind het wel vet, geloof ik. Vooral met rode lippenstift doet de pixie het goed.

Eindoordeel?
Ik had het niet willen missen, want ik wilde het altijd al uitproberen en nu heb ik ’t eindelijk gedaan. Waarschijnlijk ga ik mijn haar wel weer laten groeien. Staat me denk ik toch iets beter.

Wat vinden jullie?

Happy new (y)h(e)air!


13 opmerkingen:

 1. Tof dat je het hebt gedaan echt onwijs anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha heb echt moeten lachen om je 'kort pittig kapsel'opmerking :D staat je trouwens heel stoer! En je hebt gelijk, gewoon kapsels uitproberen want uiteindelijk groeit je haar toch :) gelukkig 2016 nog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OH WOW dit is anders ! maar wat ongelofelijk mooi en gaaf en stoer en wauwie wat staat het je beeldig !
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!