HomeShop my closetPressContact meCopyright
26.3.16

OUTFIT: Lente, mag ik u kussen?


De zon laat haar sporen achter en versiert ons kikkerlandje. Het is weer lente, misschien wel één van mijn favoriete seizoenen. Voor mij staat het voorjaar gelijk aan nieuw leven. O, en aan een feestje. Want als lentekind vier ik over drie weken alweer mijn tweeëntwintigste levensjaar. Time flies when you're having fun.

Tegenwoordig sta ik meer achter een camera, dan ervoor. Het leek me daarom leuk om weer eens 'n outfitje te schieten. Mijn kettinkje komt kersvers uit Marokko, het blousje heb ik van mijn oma gekregen en de rest is geloof ik vintage. Schoenen zijn van Sacha.

Om de lente nog een klein beetje te eren, hier wat mooie woorden van Catherine Boone:

De zon begint weer te ademen
bijgestaan door koele zachte wind
Het begint te kriebelen bij ieder
Ik zie een glimlach op hun gezicht

Met lichte pastelkleuren wordt
het bloemenrijk opnieuw getekend
De trekvogel vertelt over de terugreis
Proef liefde, het hart voelt zich herboren.

Lente waarschuwt de bomen 
in diepe rust zodat ze terug trots zijn
In groei en bloei door het onverwachte
Vaarwel winter met je witte wollen mantel.1 opmerking:

Thank you!